Ongoing

The placement of a pebble on the tombstone after a visit to those who lie in the Israeli pantheon was the concept that we carry out this project....

The evolution in the way we live the city and the dynamics of mobility were the guidelines under which we designed La Torre Havre....

Each department generates an internal journey, contemplative courtyards and a functional solution determined in elongated departments, all with view to the street....

Recycling and making new use of a mechanical workshop was the purpose of this project, the characteristics of the industrial park were exponentiated....

We started the design of this mall based layout of its plant at Nautilus, the shape's center serves as the large open public area which is surrounded by the shops...

Loading new posts...
No more posts

Pin It on Pinterest